Sådär

idag är en sådär dag igen...funderar och tänker mycket:(...kan bli så.. har feber och huvudvärk som inte vill ge med sig.
hemma här skiner solen, så dörren står öppen så man får inte lite luft och hundarna leker i trädgården. Idag är det fredag och vet ej vad som händer. Ska väl mysa lite med guben...älskar att göra det,,han är mitt allt och jag Älskar honom jättemycket.
Jag har fått ett nytt schema, jättebra , på en annan avdelning men det gör inget, den är jättebra den med:) Det nya schemat passar mig utmärkt.

Tabkarna snurrar i huvudet på mig och jag vet inte ur jag ska få rätt på dem, vissa vill jag inte ha där , men dom är där ändå. Hur ska man få bort dem??
Det är riktigt jobbigt att ha dem där. Det gör att jag får svårt att andas, det trycker över bröstet och jag blir illamående:(.

Hoppas att de blir bättre med tiden och att jag får bukt på dem. Vill ej ha det såhär längre.

Kram på er alla


Verkligheten.

Igår gick Moas farmor Margot (Gamlafarmor) till himlen mötes:(,,vilken underbar människa hon var...glad, positiv och rättvis,,sträng, skällde men menade alltid väl.
 Det är ju tanken att vi alla den vägen ska vandra och vi vet så väl att det kommer att ske en dag, men ändå är man aldrig förberedd. varför sker det då vi inte vill?? Vissa är meningen, vissa är inte. Varför är det så??? Vi vet ju alla att vi inte vill mista nån kär. Varför blir det ändå så??
Kan ju bara säga att jag inte tycker livet är rättvist. Vi har förlorat för många kära nu, så nu räcker det... men ändå sker det...
Just nu har jag ingen tillförlit till något alls , då inget går som jag vill. När Moas pappa ringde igår och berätta att Margot somnat in, så kände jag en sting i mitt hjärta,,hörde på honom hur ledsen han var,,ville bara gråta , men kunde inte,,det kom sen,,vill vara stark, men någon gång brister det..får man falla ihop?? Vem fångar då?? Vill bara skrika ut min ilska över livet, men var ska jag göra det??

Jag vet att jag låter deppig,,men har jag inte rätt att vara det ibland?? Ska vara glad även om jag inte vill...

Nu tänker jag sätta mig i soffan och fundera över livet...vad kommer att ske i framtiden??? Ingen vet och är inte det ibland tur?? Vem vill veta vad som kommer att ske?? Nej inte jag,,tar en dag i taget och försöker hela mitt trasiga hjärta...

Ta hand om varandra och älska varandra varje dag oavsett vad....

Kramisar på er
:)

Idag satt jag på Procapita i 4 timmar:) gick bra...fick allt gjort så nu är det ordning:)
Imorgon är det möte på jobb,,,börjar 12.30-15.30...goa tider man har:)
har mailat chefen om att få bara förmiddagar och det ska lösas sa hon, hoppas det så man mår bättre. Hatar att må så dåligt och känna att man ska jobba, amn är ju inte till stor hjälp där inte då. På förmiddagarna mår jag mycket bättre, så då kan jag ju avra där.
Idag blev det soffläge efter jag kom hem,,,mådde inte bra och blev yr. När jag skulle gå upp däruppe så yrslade det till och jag trillade, slog i armen och huvudet. Känns bättre nu , men ont i armen. Poppie undrade vad jag pysslade med när jag dunsade runt i trappan.
Gubben håller nu på att såga ner vårt äppleträd och flytta rhodedendron. Så den trivs bättre.
Ska fixa mat nu.


Idag fyller Moas pappa Gubbe:) Grattis på dig.!!

Kramar på er


Lite..

Idag blir det jobb 12-15..:)
Känns mycket bra nu när jag jobbar förmiddagar, både fysiskt och psykiskt :)
Ska till doktorn imorgon och prata , hoppas nu mina värden ökat.. vill må bättre.
Just nu sitter jag och äter hembakade scones med björnbärsmermelad och dricker te:) mums,,tjejjerna ligger bredvid mig och nannar.. sovit bra inatt ,,men som han snarkar gubben, nu när han är förkyld:(,,så synd om honom:(

Han får snart besked oom han får fast på McNeil,,håll tummarna för att får det:)

Nä nu ska jag mysa med tjejjerna, sen sticka till jobb:)

Kram på er idag

RSS 2.0