Hej och hopp

Hejsan!!

Vet att det varit ett tag men inte haft ork/ lust eller tid att blogga. Man säger man ska blogga var dag , men ibland går det inte,,
Här hemma har det hänt en del....Emmie blev parad med Micko :) och fick den 25 november 4 st underbara valpar, 3 flickor och 1 kille:)  dom heter Mary Poppins, Betty Boop, Pomperipossa och Snoopy.

Sååå söta är dom och Emmie har varit en perfekt mamma, som verkligen fostrat sina barn ordentligt:)

Vi fick hem Emmie i söndags efter 9 veckor ,, Guud vad jobbigt att vara utan henne :( har haft Mille och Aimee här några gånger..

Sjukstuga är det här nu,,Moa är dålig och jag är lite hängig,,ledig till söndag , då jag ska jobba extra på en annan avd, sen är jag ledig till fredag,, hoppas det ger med sig tills dess:)

Mannen är i garaget och fixar med nya bilen, eller ja ny och ny , den är en Ford Escort 97,, men mycket fin:)
Få se när han kommer hem...
Imorgon ska vi till Höganäs och Emmie ska fotas med valparna:) kuul.
Funderar mycket på det här med en hund till...Monica har en liten Lina som är helt underbar,,röd och vit, och såå go..men väldigt rädd av sig:(,,,nu är han gravid så vi ska vänta tills valparna kommit och så innan hon får komma hit och se sig omkring:)..hade varit kul för Emmie och ha sällskap och kunna leka och så. Får se vad det blir:)

Har faktiskt köpt en pilatesboll haha nu sk adet börja tränas ordentligt:)  måste det  ska hitta nån bra video att följa:)

På Danes jobbfront står det stilla:( han har ju nu i vår iskalla snörika vinter jobbat mycket med snöröjning och det är bra,, men nu när våren kommer så behövs ett fast arbete,,,håller tummar och tåt och tassar att han får ett snart...

Ska snart ringa Patricia om klipppning ,, kanske ta en permanent då åxå:) har haft värmespolar i det och det blir fint när det är lite lockigt:)

har fått en Iphone 4 haha ja jag har lärt mig lite om den nu men det finns såå mycket att lära:)

På tisdag ska Moa till tandis och så får vi se när hon ska ha sin tandställning:),,, hoppas det blir snart så hon får fina tänder...

Nä nu ska jag ha en träff med dammsugaren och tvättmaskinen:)

Puss på er så länge...


RSS 2.0