detox plåster:)

Köpte faktiskt 20 st för att testa,, man ska fästa dem på fotsulan när man går och lägger sig, sen tar man av dem när man går upp på morgonen.
De ska då under natten suga ut gifter man har i kroppen....och bli svart.

Jag tog på dem i gårkväll och tänkte måste ju prova...och när  jag vaknade imorse var dem alldeles svart...örk..tänkte det måste ju funka då.

Det stod om dem såhär:

Varje dag utsätter oss för föroreningar, tillsatser i mat, koffein, alkohol, skadliga ämnen i skönhets- och hygienartiklar etc. som lagras i kroppen och gör oss sjuka.
En förgiftad kropp kan visa sig på olika sätt så som dåligt näringsupptag, gasbildning, dåligt immunförsvar, yrsel, minnesförlust, dålig sömnkvalité, huvudvärk, trötthet, allergier, tröstätande, nedsatt blodcirkulation, dålig hud, celluliter, dålig ämnesomsättning, humörsvängningar, dålig andedräkt, stela leder, kalla händer och fötter, infektioner, matsmältningsproblem.....

Ett enkelt sätt att avgifta sig för att återfå balansen är att använda avgiftningsplåster. Man kan även göra det genom fasta och genomgå olika tarmreningskurer, men det är förstås ett lite större projekt.

Avgiftningsplåster används även för att minska värk och svullnader av leder och muskler vid t.ex. reumatism och fibromyalgi, placera då plåstret på tex svullnaden


Gör så här:
Fäst plåstrena på fotsulorna innan sänggående. När du på morgonen vaknar och tagit av dig dem, ser du av kompresserna sugit upp gifter genom huden under fötterna.

Färgen i kompressen kan variera, det kan ibland också innehålla vätska och lukta illa. Studera om färgen ändras från natt till natt.
Låt plåstrena sitta på fotsulorna upp till 8 timmar per natt. Gör en kur på fem nätter, gör sedan ett uppehåll på två nätter. Gör sedan om kuren.

Fotsulan är ett område som oftast reflekterar hälsotillståndet i kroppen. Enligt kinesisk medicin så har kroppen 360 olika reflexologipunkter, av vilka mer än 60 stycken av dessa finns under fotsulorna. I både öst och väst används den effektiva akupressuren och zonterapin flitigt på dessa reflexologipunkter.

Ingredienser:
Trävinäger, Bambuvinäger, Chitosan, Dokudami, Japansk Mispel, Vitamin C, Vegetabiliska fibrer, Turmalin, Dextrin

Bör inte användas av personer med skaldjursallergi, av gravida eller barn under ett år. Fråga din läkare om du undrar över ev interaktion med dina receptföreskrivna läkemedel.


Ska prova denna omgång och se om det blir nåt resultat:)

Idag ska jag på julbord med jobbet,, ska träffa Johanna kl 17 på Gyllene Prag innan:) 

Ha en underbar KALL dag idag

Kommentarer
Postat av: ☆ ☆ ☆ ♥ M@rie ♥ ☆ ☆ ☆

de ska jag ta & testa .. Hoppas DU får de trevligt på JULBORDET



Kramizar

2008-12-11 @ 18:23:18
URL: http://lillebuu.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0