3 dagar kvar!!!

3 dagar kvar till Lund,,,

ska ha med de fotona på barnen som finns nedan plus några till..

Vi tänkte även ta o hälsa på på alla avdelningar Hugo låg på därnre, Neo barnhjärtavd, Barniva, neurokirurgen..det kommer bli jobbigt men vi vill det, för att visa fotona på honom, så fin han blev:(


Kramar Anna

Kommentarer
Postat av: Maggi

Nej det ska verkligen inte behöva vara så! Man ska inte behöva planera ens barns begravning.. det är så hemskt! Inte nog med att man inte får behålla sitt barn så ska man bekosta allt nödvändigt också! Folksam /posten hade slarvat bort vårt gravförsäkring så vi får ingen ersättning alls och jag har ingen inkomst just nu heller.. Känns jätte jobbigt. Hur är det med dig? Vem är du? Vad bor du? Kramar

2007-09-04 @ 12:28:56
URL: http://mamalicious.org
Postat av: Marie (Mrsrfritz)

har försökt få honom att hjälpa mej men de gör han inte ändå.. å nääe han hjälper inte till ett dyfft här hemma, inte om jag inte ber honom.Men jag ska väl ändå inte behöva säga te honom om allt som behövs göras , vi är ju två vuxna eller ja de ska ju iallafall föreställa att vi är två vuxna, känns precis som om att jag hade 2 ungar att ta hand om istället ..
tack för att du finns gumman ...
Kramar..

2007-09-04 @ 12:55:21
URL: http://mrsfritz.webblogg.se
Postat av: Marie (Mrsrfritz)

KLart du ligger först gumman .. :)
Jaså .. víkken tur du hittade en .. :) jaså jaa men de e ju bra de .. okeys hihi ja men de kommer gå bättre ju mer man cyklar :)
Jag ska kolla hur det går med bussar å ifall min bror kan ta hundarna te gubben kommer hem från jobbet .. eller om vi kommer när gubben slutat .. ska prata mä honom gumman ..
Kramar gummz

2007-09-04 @ 20:50:30
URL: http://mrsfritz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0